Check hier op hoeveel pensioenpremie jij recht hebt

1/01/2020

In bepaalde sectoren hebben vaste werknemers recht op een aanvullend pensioen. Werk je als uitzendkracht in dezelfde sector, dan wordt je pensioenpremie betaald samen met je loon. Controleer hoeveel de toeslag op jouw loon bedraagt in 2020.

Lees meer

ABVV Interim op vakantie van 23 december t.e.m. 5 januari

23/12/2019

Vanaf 23 december 2019 tot en met 5 januari 2020 is ABVV interim telefonisch en per mail niet te bereiken. Tijdens deze periode kan je met jouw vragen terecht bij een ABVV-kantoor in jouw buurt. Een overzicht van deze kantoren én hun openingsuren vind je hier.

Lees meer

Tijd voor de eindejaarspremie!

25/11/2019

Wanneer je aan de voorwaarden voldoet, ontvang je in december automatisch een formulier van het Sociaal Fonds. Voor de snelste uitbetaling van je eindejaarspremie, breng je dit formulier naar je dichtstbijzijnde ABVV-kantoor of bezorg het aan je delegee! Want als ABVV-lid ontvang je jouw eindejaarspremie sneller! En als je aan de criteria voldoet, krijg je ook nog een syndicale premie. 

Dat zijn dus twee extra cadeaus onder de kerstboom!

Lees meer

De nationale interim-enquête. Interim, werkt het of werkt het niet?

24/11/2019

Interim, werkt het of werkt het niet? Dat vragen wij ons bij het ABVV af. Daarom lanceren we de nationale interim-enquête. Surf snel naar interim-enquete.be en deel ons jouw ervaringen. Want samen willen we de arbeidsvoorwaarden van uitzendkrachten verbeteren.

>> Vul ook de enquête in! <<

Lees meer
Nieuws
Meer artikels
© ABVV Interim