Eindejaarspremie: meld je recente verhuis aan het Sociaal Fonds

8/11/2023

Begin december wordt het papieren document verstuurd dat uitzendkrachten, die voldoende lang met uitzendcontracten gewerkt hebben, recht geeft op de uitbetaling van de eindejaarspremie. Echter, als je onlangs verhuisd bent, dan bestaat de kans dat je premiedocument niet op je nieuwe adres toekomt. Meld je nieuwe adres daarom aan het Fonds voor de Uitzendkrachten.

 

Het premiedocument wordt begin december 2023 opgestuurd naar de uitzendkrachten die aan de voorwaarden voldoen voor een eindejaarspremie.

De betaling van de eindejaarspremie kan enkel uitgevoerd worden indien de uitzendkracht het originele document opstuurt naar zijn vakbond, of eventueel het Sociaal Fonds voor de Uitzendkrachten.

ABVV Interim kan reeds in december 2023 de eindejaarspremie uitbetalen. Het Sociaal Fonds begint de betalingen uit te voeren vanaf ten vroegste 2 januari 2024.

Ben je de voorbije weken verhuisd? Stuur het Fonds dan vóór 17 november 2023 je nieuwe adres!

Hoe? Stuur een e-mail via het contactformulier op de website of per post naar Havenlaan 86c, bus 330 te 1000 Brussel. Na die datum zal je document naar je oude adres opgestuurd worden.


terug naar overzicht

Lees meer over: Premies

© ABVV Interim