Download onze publicaties

Wie met het fenomeen uitzendarbeid geconfronteerd wordt, vindt in onze publicaties interessant, correct en duidelijk leesvoer. De publicaties zijn uiteraard in eerste instantie bedoeld voor de uitzendkrachten zelf.

De infofiches informeren je kort en bondig over je rechten als uitzendkracht. Hoe lang mag een proefperiode duren, wordt er wel genoeg bedrijfsvoorheffing afgehouden…

Een antwoord op deze en alle andere vragen vind je in de Zakbrochure, die alle loon- en arbeidsvoorwaarden van de uitzendkrachten bundelt. Steek hem op zak en ken altijd je rechten!

De Sectorale Gids is er dan weer om de delegees te ondersteunen met correcte informatie en tips over hoe ze uitzendkrachten optimaal kunnen bijstaan op de werklvloer.

Welke publicaties wil je bekijken?

Andere publicaties

Downloads

Affiche uitbetaling eindejaarspremie

Download de affiche voor de snelle uitbetaling van de eindejaarspremie via het ABVV.

.pdf | 1041kB

download

Stop misbruik dagcontracten

Het aantal dagcontracten is de voorbije jaren helemaal uit zijn voegen gebarsten, en dit ondanks eerder afgesproken doelstellingen om het aantal te verminderen. Dit zorgt voor extreme onzekerheid bij interimmers. ABVV voert al jaren campagne rond de problematiek, maar in 2022 moet het tot een akkoord komen.

.pdf | 2080kB

download
© ABVV Interim