De nationale interim-enquête. Interim, werkt het of werkt het niet?

24/11/2019

Interim, werkt het of werkt het niet? Dat vragen wij ons bij het ABVV af. Daarom lanceren we de nationale interim-enquête. Surf snel naar interim-enquete.be en deel ons jouw ervaringen. Want samen willen we de arbeidsvoorwaarden van uitzendkrachten verbeteren.

>> Vul ook de enquête in! <<

 

Wat is er eigenlijk aan de hand?

420.000 Belgen zijn jaarlijks minstens 1 dag aan de slag als uitzendkracht. Tel daar de jobstudenten bij en je komt op 600.000 werknemers die aan de slag zijn op interimbasis. Dat is 15% van de Belgische werkbevolking!

Daarom willen we weten wat jij denkt!

Met de nationale interim-enquête polsen we wat er leeft bij uitzendkrachten. Wat vind je van je loon? Biedt interimwerk je toekomstperspectieven? Het ABVV verwerkt alle resultaten en zet deze in om de arbeidsvoorwaarden van interimwerk te verbeteren! 

DEEL JOUW ERVARINGEN!

 

Het ABVV wil hiermee nog meer hét aanspreekpunt voor uitzendkrachten worden. Wij willen jullie ondersteunen, jullie rechten verdedigen en jullie werksituatie verbeteren. Aarzel dus zeker niet om een van onze ABVV-delegees aan te spreken op de werkvloer, spring zeker binnen in onze kantoren of stuur een mail naar info@abvv-interim.be

 

 


terug naar overzicht
© ABVV Interim